☆Dainuojantis princas ♪ - Tikra 1000% meilė

Sveiki !Pagaliau, galiu pristatyti savo pirmąjį darbą iš Ninastra projekto.  Turiu draugę, kuri užsiima vertimu bei titravimu. Ji dažnai manęs klausinėdavo kaip man atrodo jos išversti darbai. Atsakydavau, nesu profė, bet man patinka ir gražu.Po kiek laiko, supratusi, kad turbūt nebeturiu tiek to laiko amv mokymuisi ( t.y. Sony vegas + efektai) . Nutariau pamėginti išversti pati savo pasirinktas dainas.  Ir štai, nors užėmė daug laiko ( kadangi buvau ir taip užimta), pagaliau baigiau darbą. Viskas taip apsivertė, kad dabar aš busiu kritikuojama ir pan.Na, kaip ten sakoma, “Haters gonna hate”.O priežastis, kodėl stojau į vertėjų gretas?Nes ateityje liks prisiminimų. Kaip ir darbai, kuriuos paviešinsiu.Kadangi sąrašas ilgas, regis turiu darbo ateinantiems metams Plati šypsena So…  Let’s begin !




Uta no☆Prince-sama♪ maji LOVE 1000%


Žanras – Romantika, Komedija, Miuziklas
Režisierius – Yuu Kou
Muzika – Elements Garden
Studija -  A-1 pictures
Licencija – NA Sentai Filmworks
NACrunchyroll
Serijų kiekis – 13
Istorija :
Turėdama svajonę tapti kompozitore ir kada nors rašyti dainas savo pasirinktam dievaičiui, Haruka Nanami įstoja į Saotome Akademija, prestižinę scenos  artistų mokyklą. Jeigu merginai pasisektų, ji po akademijos prisijungtų The Shining Agency. Tačiau,  nebus taip lengva, kai Haruka yra apsupta potencialių dievaičių ir kompozitorių. Be viso to, jos auklėtojas yra dievaitis, mokyklos direktorius buvo rekordinis dainininkas, o pati akademija pasirodo yra chaotiška vietovė, kurioje bet kada bet kas gali nutikti. Galu galiausiai, baigimo metu mokiniai  yra suporuojami poruose, kurioje vienas dainininkas, kitas kompozitorius.  Po suporavimo, pora turi padainuoti savo sukurtą dainą ir jeigu jiems pasisektų jie prisijungtų prie Shining Agency  kaip debiutavę atlikėjai.  Kad situacija būtų dar labiau keblesnė mokykloje uždrausti romantiški jausmai. Kurį dainuojantį princą Haruka pasirinks į partnerius?  Uta no prince sama  reklamuojamas kaip įdomus, suaugusiųjų romantinė komedija.

Pagrindiniai veikėjai :

1) Haruka Nanami – pagrindinė herojė, kurios svajonė tapti kompozitorė, kurianti dainas savo dievaičiui Hayato. Ji gyvena su senele nuo mažumės, kadangi buvo ligota ir visai netikėtai, keliaudama mieste išgirdo Hayato dainą. Iki tol ji nieko nežinojo apie muziką nei apie natas. Įstojusi į Saotome Akademiją, ji groja pianinu, nes nuo pat mažų dienų, ji grodavo su močiute. Haruka Nanami įgarsino Miyuki Sawashiro.

2)  Otoya Ittoki – Harukos klasiokas. Jis draugiškas ir pozityvus  žmogus, besidžiaugiantis dainavimu. Jo kambariokas  Tokiya. Jis našlaitis – jo motina žuvo lėktuvo katastrofoje, o tėvo nėra regėjęs. Vaikinas nutarė tapti dievaičiu, nes girdėjo, kad jo tėvas toks buvo.  Groja gitara. Beje, šiame filmuke, Otoya pirmas supranta jausmus Harukai.
Otoya Ittoki įgarsino  Takuma Terashima.





3)Masato Hijirikawa -  Harukos klasiokas, vyriausias sūnuspriklausantis  ijirikawa grupei. Jis buvo auginamas griežtoje aplinkoje, darančioje jį rimtu.  Jo mąstymas šiek tiek senokas ir jis negali parodyti tikrojo savęs dėl tos rimtos pusės. Masato konkuruoja su Ren, savo kambarioku. Masato parodo savo tikrąją pusę tik Harukai. Atskleidžiama kad jis  ir Ren buvo vaikystės draugai, dėl turtuolių bendradarbiavimo. Vaikinas groja pianinu. Masato  Hijirikawa įgarsino Kenichi Suzumura.




4 )Natsuki Shinomiya – dar vienas Harukos klasiokas. Vaikinas turi didelią trauką gražiems ir mažiems dalykams, kuris nuveda jį prie Harukos patikimo. Jis dalijasi kambariu su Syo, kurį teigia esantį tokį pat mielą kaip Haruka. Kai jie susitiko pirmą kartą, Natsuki pavadino Haruka „Elizabeta“, nes pasak jo, Haruka jam primena jo šunį, nors dažniausiai jis kreipiasi į mergina „Haru-chan“. Jam patinka gaminti, nors jo pagamintas maistas pražūtingas ir nevalgomas. Vaikinas skiriasi iš visų, nes jo asmenybė susidvejinusi nes kenčia „dvynių sindromą“ (Gemini Syndrome). Kai tik vaikinukas nusiima akinius arba netikėtai juos pameta, pasirodo kita jo labai smurtinga asmenybė vadinama Satsuki. Nepaisant to, jis turi talentą rašymui ir yra vadinamas „genijus“ šioje srityje.  Jis groja viola, nors grodavo smuiku. 
Natsuki Shinomiya įgarsino Kishou Taniyama.


5) Tokiya Ichinose – jis primena Harukos dievaitį.  Vaikinukas pristatė save kaip Hayato dvynį brolį ir atrodo nešantis kompleksą, nes yra brolio šešėlyje. Seriale jis vis šltas ir abejingas, taip pat ir perfekcionistas. Jo charakteris atsispindi dainose, kurios yra rimtos ir tobulos. Gačiau vaikinas gauna kritiką už tai kad jo kūryboje nėra širdies. Galiausiai paaiškėja kad vaikinukas iš tiesų yra Hayato. Jis mano kad jo balsas jo galingiausias instrumentas.
Tokiya Ichinose įgarsino Mamoru Miyano .


6) Ren Jinguji – trečias sūnus Jinguji šeimoje, konkurentas su Masato, savo kambarioku. Jis labai patrauklus. Vaikinas parodė, kad yra kur kas daugiau nei paviršutiniška asmenybė. Ren meiliai vadina Haruka „Lady“ arba „Little Lamb“. Jis, Masaro ir Ranmaru buvo vaikystės draugai, turtuolių bendradarbiavimui. Tačiau kai užaugo, jie stojo į pozicijas ir nebekalbėjo vienas su kitu. Ren pavydi, kai Masato artimai bendrauja su Haruka. Vaikinas groja saksofonu.
Ren Jinguji  įgarsino Junichi Suwabe.

7) Syo Kurusu – pravardžiuojamas „Munckin: dėl savo mažo ūgio, jo sielvartui. Jis labai energingas ir linksmas, nors seriale jis leidžia pykčiui imti virtų . Jis turi dvynį brolį Kaoru. Syo yra Natsuki‘s kambariokas. Jis nuoširdžiai žavisi Hyuga Ryuya ir svajoja būti toks kaip jis. Tačiau jis turi širdies problemų, dėl kurių nerimauja jo brolis. Syo taip pat bijo aukščio. Vaikinas groja smuiku.
Syo Kurusu įgarsino Hiro Shimono.




8) Cecil Aijima – Agnapolio princas, kuris užkeiktas pasiversti juodu katinu, kurį Haruka praminė „Kuppuru“. Būdamas katinu, jis pamilo Haruka. Jis groja fleita ir turėtų būti 16 metų. Nors gali būti vyresnis dėl prakeiksmo. Cecil Aijima įgarsino – Kousuke Toriumi.



Palaikantys veikėjai :

9) Tomochika Shibuya -  Harukos geriausia draugė, klasiokė ir kambariokė. Haruka ją vadina „Tomo“chan“. Merginos svajonė tapri garsia dainininke. Jai 15 metų, groja electone. Tomochika Shibuya įgarsino  Yuka Imai .







10) Kaoru Kurusu – Syo jaunesnis dvynys brolis.  Jį įgarsino Yuki Kaji.

 









11) Shining Saotome – Saotome akademijos direktorius. Dėl jo singlo „Owing to Love“ šlovės, jis pastatė akademiją. Jis turi blogą ydą šnipinėti savo studentus ir pasirodyti tada kai niekas to nesitiki. Debiutuojant, buvo atskleista, kad jis Ittoki tėvas. Jo instrumentas – bongo.  Jį įgarsino Norio Wakamoto.



Mokytojai :



 


12) Ringo Tsukimiya – Harukos klasės auklėtojas. Jis vyras, dievaitis, mėgstantis persirengti moterimi. Groja – klarnetu.  Jį įgarsino  Yuuichi Nakamura.








13) Ryuuya Hyuuga – Aktorius, taip dievinamas Syo dievaitis. Jis groja trimitu. Jį įgarsino  Kouji Yusa











Absolventai :





14) Ranmaru Kurosaki – Masato ir Ren mokytojas. Mėgsta rokenrolą, kates ir gaminimą. Paprastai geriausiai sutaria su Camus negu Reiji.  Groja Bosu, jam 22 metai.  Vaikiną įgarsino Tatsuhisa Suzuki.







15) Ai Mikaze – Syo ir Natsuki mokytojas. Jis darbštus. Dažnai elgiasi kaip tarpininkas kai Camus ir Ranmaru ginčijasi. Kai kalba eina apie jo mokymą, jis labai griežtas. Buvę jo mokiniai paliko jį po mėnesio.  Jo požiūris „ Jeigu jie turi potencialą, reikia pakleti juos. Jeigu ne – palikti juos.“. Groja sintezatoriumi, jam 15 –lika.  Jį įgarsina Aoi Shota.


16) Reiji Kotobuki – Otoya ir Tokiya mokytojas, dažnai apibūdimas kaip grupės klounas. Jis mėgaujasi duodamas –žavias pravardes draugams, kaip "Ai-Ai, Ran-Ran and Myu-chan"bei mkiniams "Otoyan and Toki". Taip pat jis visada krečia išdaigas Ranmaru, kuris pasak jo lengviausias taikinys. Nepaisant viso to, jis turi labai brandžią pusę .  Reiji tampa rimtesniu kai priešininkas jo nemėgsta. Groja marakasais, jam 25 metai. Jį įgarsino Morikubo Showtaro.






17) Camus – Cecil mokytojas. Jis pasirodo yra dviveidis ir elgiasi skirtingai kiekvienoje situacijoje. Jis didžiuojasi savo šalimi, net kibirkščiuoja šnekėdamas apie ją. Dažnai konfliktuoja su Ranmaru. Camus neturi ketinimų susidraugauti su žmonėmis už darbo ribos. Vaikinas rašosi užraųus ir daug tyrinėja. Groja violončele. Jį įgarsino  Tomoaki Maeno.
Priešai :

18 ) Eichi  Otori - HEVENS  grupės narys, varžančios su  STRISH dėl UtaPeri apdovanojimo.  Eichi yra grupės vadovas. Jo tėvas, Ranging Otori yra grupės vadybininkas. Tačiau, jis nori, kad Haruka būtų jų kompozitorė ne tėvas. Jį įgarsino – Hikaru Midorikawa.




19 ) Nagi Mikado - HEVENS  grupės narys, varžančios su  STRISH dėl UtaPeri apdovanojimo.  Nagi jauniausias grupėje, jam tik 13 metų. Kadangi gauna daug komplimentų iš gerbėjų, elgiasi vaikiškai. Jį įgarsino – Tsubasa Yonaga.



 



20) Kira Sumeragi - HEVENS  grupės narys, varžančios su  STRISH dėl UtaPeri apdovanojimo.   Kira yra labai rimtas žmogus, kartais pasirenkantis tylėti nei šnekėti. Jis gali būti bejausmis ir labai tylus, todėl Nagi yra priverstas kalbėti už jį.  Kira nepaisant to, kad yra priešai, pagiria  Haruka‘s dainas.  Jį įgarsino Daisuke Ono.


Paaiškinsiu, kodėl idėjau anime aprašymą ir  įgarsintojus.
1) Anime – buvo žmogus, kuris prašė kad aprašyčiau pirmą sezoną. Štai ir jis.

2) Įgarsintojai – nes išverčiau gyvo koncerto dainas. Kitaip vadinu ištraukas.Todėl, ten ne pieštiniai, bet realūs žmonės.
P.S. Juk įdomu, koks žmogus įgarsina tavo mylimą dievaitį. Šypsena 

Išverstos dainos :
1) Mamoru Miyano – Ichinose Tokiya – Orpheus.
2)  Takuma Terashima – Otoya Ittoki – Brand New Melody.
3)  Kenichi Suzumura - Masato  Hijirikawa – Knocking on the Mind.
4) Junichi Suwabe- Ren Jinguji - Akuma no Kiss wa Honoo yori Hageshiku.
4) Hiro Shimono - Syo Kurusu įgarsino - Otokogi Zenkai Go! Fight!!.
5) Kishou Taniyama - Natsuki Shinomiya -  Orion de Shout Out.
6)  Miyano Mamoru – Ichinose Tokiya – Believe My Voice.
7) Starish – Mirai Chizu
8) Uta no prince sama Maji Love 1000%

Tai tiek šiam kartui.
[papildysiu per artimiausias dienas ]







Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Sakuraco skanumynai iš japonijos < 3

Grožio peilis (2003 - 2010 m.)

Diana Wynne Jones - Keliaujanti Hauo Pilis