Grožio peilis (2003 - 2010 m.)


Žinau, žinau, sakysit  ką čia Tenshi sumanė, primindama tokį seną serialą. Ogi visai neseniai gavau galimybę pasižiūrėti šį serialą, kurį rodė dar kai  maža buvau :D  O kodėl gi  ne? 2019 metais jis  atrodo senas, bet klausimas toks ar mano vaikai apie jį žinos ar ne? Na tarkim po 50 metų jis bus dar didesnis seniena, kažin ar apsimokės jį žiūrėti. Mano nostalgija yra grynai paremta senais patyrimais, kai kažkada viena akimi mačiusi žinojau apie jo egzistavimą, tai ir norėjosi vis gi jį pamatyti, kad ir suaugėles akimis. Gi ir to meto aktoriai gražūs buvo
😂.

 Siužetas: Filmas pasakoja apie du labai netobulus partnerius, geriausius draugus, Majamio plastinės chirurgijos klinikos bendrasavininkius. Susigundę dideliais pinigais po operacijos chirurgai netikėtai įsivelia į Kolumbijos narkotikų barono reikalus.
Gerai atrodo antrojo chirurgo roža:D


Labai įdomiai skamba "sakykite, kas jums jumyse nepatinka?" Taip ir norisi pačiai sėdėti priešais juos ir nuo ko čia pradedam vardyti 😩. Labiau nei operacijos, kurios atrodė atliekamos taip paprastai (nesu medikė, tad nieko nenusimanau apie plastinę chirurgiją) ir tas riebalų nusiurbimas atrodė tokia lengva procedūra. Nesuprantu ko visos moterys tik krutinės didintis norėjosi, bet nudžiugau, kad buvo keletas kurios norėjo ir mažintis. (Yay! 👍) Esmė tame, kad ne pačios operacijos mane įtraukė o pačių chirurgų gyvenimas. Net nesitiki kad realiame gyvenime taip būna. Vienas draugas mergišius, kiekvieną naktį ieškantis kitos moters, kitas - šeimos žmogus. Darbas nors ir atrodo nesunkus, nes chirurgai profesionalai, bet patys pacientai įtraukia į chaotiškas situacijas. O kur dar asmeninis gyvenimas  su visokiausiais perliukais.

Taip  aš įsivaizduoju save su savo problemomis.
Labai keista buvo matyti aktorius, kuriuos pažinau per savo nugyventą gyvenimą. Pagrindiniai aktoriai tikrai tiko ir prilipo. O kitus matyti buvo šiek tiek keista, nes dažniausiai žiūriu fantastiką arba siaubo žanrus .
  Eskobaras Galardo  - vienas iš pamėgtų personažų. Apsireiškia netikėtai, priverčia daryti ko nenori, dažniausiai viskas baigiasi krauju ir dingsta. O po to ir vėl iš naujo :D Aktorius tikrai nepakartojamai suvaidino savo vaidmenį. Dar vienas iš mano matytų filmų su juo tai Anarchy Parlor geras filmas, ypač kai nufilmuotas Lietuvoje !.

 


Apibendrinant pritariu, kad serialas nėra vaikams, nes ne tik daug sekso scenų, praktiškai jo daugiausia, bet ir matyti visko kas vyksta operacinėje vaikui nederėtų. Ar vertinčiau serialą kaip tą kurį norėčiau pasižiūrėti po tų 50 metų? Nemanau. Tikrai dabar serialas kaip vakaro praleidimui geras, bet  jo šlovės metai pasibaigė. Taip, ekonomika, paplitusi rinka ir t.t. :D Nors ir mačiau Misha Collins ( Kastielis iš Išrinktieji), Mario Lopez (gražus aktorius, nepavydėtinas vaidmuo), Rhona Mitra ( iš filmo Vilkatai) ar pats Julian McMahon ( manau atsimenat šį aktorių iš San Francisko Raganos serialo) ir daugelį kitų mėgstamų aktorių. Vis gi, ne mano skoniui šis serialas. Nors ačiū jam už tai kad įtraukė mane  ir galėjau prastumti laiką jį žiūrėdama.




Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Sakuraco skanumynai iš japonijos < 3

Diana Wynne Jones - Keliaujanti Hauo Pilis