Disenchantment 1 sezonas (2018 m.)






Siužetas :
Apgriuvusiame viduramžių miestelyje smarkiai išgėrusi princesė, jos draugas elfas ir asmeninis demonas veliasi į nuotykius.


 Labai suintrigavo, kai FB pamačiau kažkieno pasidalintu video, kad Simpsonų  režisierius Matt Groening , kuria kažką naujo. Nudžiaugau nes iš trumpo pristatomojo filmuko pamaniau, kad kažką gero.

Realiai kai peržiūrėjau pirmą sezoną, likau nesupratusi kodėl jis taip patinka kitiems. Man jis vidutiniškai pasirodė. Tikrai, nuoširdžiai sakau. Leksikonas "afigenas"  kad lietuvių mokytojai ausis nukristų, siužetas - na nežinau kiek jums patiktų žiūrėti kaip princesė klauso demono, nuolatos girta, nepatenkinta, maištaujanti. Dar ta jos išvaizda... O jeigu dar apie kitus veikėjus taip prabėgom pakomentavus... Bet nesinori spoilinti :D

 
Karališkoji šeima.  Nieko keisto, viskas normalu ir įprasta. Pradedi nejučiomis galvoti kaip nariai skiriasi, bet paaiškinsiu. Bean yra iš pirmosios santuokos, taip kad ta "amfibija" ne prie ko.

Gerai, nespręskim apie filmuką iš žiūrėjimo. 
Jeigu toks baisus, kodėl žiūrėjau visas serijas. Iš tiesų, kad ir kaip nebuvo patrauklu žiūrėti tokį menamą vaizdą, bet pats siužetas kažkuo traukė, norėjosi pamatyti kas toliau. Buvo ir juokingų vietų ar absurdiškų iš kurių pasijuokti galima.  Elfas primena Mo Sizlaką iš Simpsonų, o pati Princesė Bean - Barnio ir dar kažkieno mišinys :D O kur dar abiejų lyčių Grifinas :DDD Oi bože, daug visko ir orgijų ir vienos lyties meilės...  Manau dar ilgai ieškosiu kas į ką panašus. Plius norėtus kad būtų viskas paaiškinta o ne taip į kratinį sumesta. Ar bent kad būtų gili / prasminga mintis. Girdėjau bus antras sezonas su daugiau serijų spalio mėnesį. Iki to laiko pasvarstysiu ar žiūrėti. 
Mano nuomone "Simpsonai" yra geresnis variantas nei šis, bet vien dėl to kad pasižiūrėti ką naujo sukūrė, verta užmesti akį. O jeigu atvirai, 10 serija užbaigė įdomiu siužeto vingiu ir knieti sužinoti kas bus toliau. Nes kaip sakiau, lauki kažko didingo įstabaus o gaunasi...  kaip įprastai.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Sakuraco skanumynai iš japonijos < 3

Grožio peilis (2003 - 2010 m.)

Diana Wynne Jones - Keliaujanti Hauo Pilis