Sakuraco skanumynai iš japonijos < 3

 



Sveiki! 

Manau daugelis žino arba bent jau yra girdėję, kad galima užsisakyti saldumynų iš japonijos. Facebooke pilna reklamų kaip  Tokyotreat  arba  JapanCrate. N
eseniai atradau Sakuraco Autentiškus Japonų užkandžius. Ta nauja patirtimi ir noriu pasidalinti, mielai kviečiu prisijungti  :) 



Labai patiko dėžutės dizainas, toks rafinuotas. Iškarto supranti kad čia kitokie skanumynai, nei tokyotreats (esu ir jų gavusi, tebegaunu) kur skanėstai sakykime jaunesnei auditorijai- vaikams. Sakuraco yra nauja grupė, kuri visai neseniai startavo (kovo mėnesį). Tie kurie yra naujokai šioje srityje, tai žinokit, dežė yra 1 kartą į mėnesį ir kiekvieną mėnesį kitokia tema. Pradėjome nuo baldandžio mėnesio, tai tema jų buvo žalioji arbata. ir visi skanumynai vienaip ar kitaip susiję su arbata. 



Štai kaip atrodo atidarius pačią dėžutę. Net neįtarsi kad čia sutalpinta 20 skanėstų. Viduje rasime ir gražią atvirutę, kiekvienoje dežėje buna kitokia.  Žinau kad kovo mėnesį kai jie startavo, buvo grynai žydinti sakura :D Ir tema buvo Sakura.  Kitoje atvirutės pusėje yra Ayumi Cikamoto pasisveikinimas prisijungus prie grupės. (pirmą kartą pamačiau kaip ji atrodo, nes tokyotreats traktuojama kad dirba žmonių grupė, nors ant siunčiamos dežės būna vat būtent Ayumi rekvizitai). Miela atvirutė, kurią reikia prisisegti prie šaldytuvo ^-^



Toliau eina katalogas, kuriame dažniausiai aprašomi skanėstai. Yra konkursai, kuriuose dalyvaudamas gali laimėti kitokių gėrybių.












Pradėkime su tais užkandžiais :D
Pirmiausiai apie tą, kuris labai patiko - tai Sakura Karinto. Nežinau kodėl man labiau jie kaip cinamoninai traškiai . Aplamai žalioji arbata nėra mano pats mėgimiausias dalykas, ypač po tokyo treats saldainių su didelia žaliosios arbatos doze (feee). Labai apsidžiaugiau kad čia kitokio skonio skanėstas, o ir pakuote graži. 

Dar prisipažinsiu, Sakuraco patraukė akį ir tuo dalyku kad gauni kažkokį daiktą. Pirmoje dėžutėje, kovo mėnesi buvo lėkstutė. Šioje - puodukas. Tai šiokia tokia paguoda, kai dalyvauji tose loterijose ir nelaimi nieko. Tai bent čia liks kažkas daugiau negu tik įrašas bloge ar blankus prisiminimas galvoje. Antras dalykas  - tai įvairiausių skonių arbatos ( tie auksniai pakeliai).  Kovo mėnesį buvo Sakura Sencha arbata (gaila kad praleidau), na o šiame - slyvų arbata. Prisipažinsiu negėriau, laikau. Manau kai neužilgo būsiu sode vakare prieš miegą arba kai norėsiu pasigrožėti gamta pasaidarysiu ir pakaifuosiu x). 

Pirmas skanėstas nuo kurio pradėjau savo Sakuraco pažinimą buvo Matcha pudingas . Didelė baimė dėl žaliosios arbatos kišo koją, bet pagalvojau jeigu pudingas nebus aštraus skonio gal ir išgyvensiu. Ir žinokit, tikrai tos žaliosios arbatos jautėsi mažiausiai. 

Labai suintrigavo vyniotiniai ypač tas didelis,kuris labai primena mūsų šakočius. Nėra jame jokios arbatos - nes jis pieniškas braškių skonio sknėstas. Valio už tai, bet tuo pačiu jis skiriasi nuo šakočio. Minkštesnis ir sakyčiau  šlapesnis.

 Žaliasis suktinis arbatos skonio, bet nedidelis nesijautė stipriai. Balti vafliukai-viduje tikrai žalioji arbata labai minkšta tekstūra. Balti zefyriukai - cukraus kratinys. Pas mus gal kažkas panašaus kaip nuga arba manau kažką panašaus galima rasti Majuose. 


Matcha Senbei - kaip taleriai su žaliają arbatą. Į dieną po vieną, kai nesi didelis gerbėjas galima suvalgyti.

 Apie likusius sknėstus negaliu pasakyti, nes nesu dar jų ragavusi. Laukiu savo sponsorio grįžtant kad kartu galėtume paragauti.  Nors žinau kad ir jam nelabai ta žalioji arbata tai liks viskas man. :D 




Pabaigai noriu paminėti, kad tikrai nėra būtina pirkti visų dėžių, ypač kai yra įvairių skonių ir vieniems patinka, kitiems ne.  jeigu jau susigindei, pravartu bent į mėnesį kartą apsilankyti ir nuspręsti kokių skanėstų su malonumu paragautum. Yra keli pirkimo planai: 
1.Mėnesinė prenumerata. -  Moki kiekvieną mėnėsį už 1 dėžę. 
2.  3 mėnesių prenumerata. Iškarto sumoki už 3 mėnėsius.
3. 6 mėnėsių  prenumerata. Sumokat už 6 mėnesius. 
4. 12 mėnesių prenumerata.  Visų metų prenumerata, iškart mokėti9 reikia visą sumą, kuri patikėkis susdaro didelė.  Tačiau šiuo variantų susitaupo pinigai, nes 12 mėnesių prenumeratoje, 1 mėnesio kaina mažesnė. 


Svarbu atsiminti prenumeratą galima atšaukti po padaryto užsakymo. Užsakymas bus įvykdytas, bet pati prenumerata nebeprasitęs ir kito mėnesio tą pačią dieną nebus nuskaičiuoti pinigai tolimesniai prenumeratai jeigu kalbant apie 1 mėnesio prenumeratą.



Tai tiek šiam kartui. 
Tenshi










Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Grožio peilis (2003 - 2010 m.)

Diana Wynne Jones - Keliaujanti Hauo Pilis