Velykos ^-^




Štai kokio oro sulaukėme antrą Velykų dieną :"D
                                          


Sveiki! 


Štai, pagaliau sulaukėme Šv. Velykų :) Sveikinu visus su šia gražia ir labai pavasariška švente. Žinant kaip dabar sunku gyvenant su ta pandemija ir sunkiais valdžios sprendimais jos įveikimui. Nelieskime tos pandemiškoios temos, nes ne to čia atėjau pažymėti. 



Šiemet per vėlai vis gi susigalvojau dėl tų kiaušinių dažymų ir paskutiniom dienom nebegavau ko norėjau, tai dažiau paprastais dažais.  Aišku viskas gražu bet norėjosi pamėginti kažką įspūdingesnio. Žinot, kad būtų įspūdis "Vau". Faceboke mačiau kaip su raudonojo kopūsto nuovyru kiaušiniai labai gražiai nusidažė, aišku tam tinkamesni balti kiaušiniai ( kadangi nebegavau jų, tai kopūstas stovi .... laukia savo šlovės akimirkos).

Kadangi visame psaulyje pandemija( ir vėl grįžtu prie tos temos ><"), niekur per šventes negalėjome važiuoti, nesakau kad ir būčiau. Bet jau antrus metus šventės yra gan šaltos, nes negalima susitikti su visa gimine. Na, aš negaliu pas močiūtę, jai liūdniausiai, nes per visą uždarymą, ji viena ir nesulaukia svečių. Tikiuosi, kad šią vasarą išeis atsivežti ją bent dienai į sodą. Dėl to uždarymo, neketinau kažko ypatingo per velykas. Per radiją galėjau į marias atsiklausyti kaip per velykas visi prisikemša, visokie ekspertai pradėjo ne apie korona šnektėti o apie nutukimus - tai labiausiai ir lėmė kad kalno mišrainių ar ten žuvies nesidarėme.  Viskas gana paprstai, tėvai mažą vištą iškepė, labai tiko mano marinuoti agurkai, pomidorai, na o iš mano pusės buvo 2 rūšių vyniotiniai (pirmą kartą bandžiau daryti) ir saldžios bulvės, kurias taip pat pirmą kartą mėginau :)  Ledai pralaužti, tobulėti yra kur :D 

Saldžiosios bulvės 


Vištienos vyniotiniai : 1 - su džiovintom slyvom ir abrikosais; 2 - su pievagrybiais


Dėl visokių receptų mėgstu Lamaistas tinklalapį, kuriame rasi visko. Nepaslaptis iš ten kažką panašaus ir dariau, tik viskas iš akies. 
 

Na o pabaigai pasidžiaugsiu, kad velykoms bent su nagučiais išejo pasipuošti :D 






Tai tiek šiam kartui. 



Tenshi











Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Sakuraco skanumynai iš japonijos < 3

Grožio peilis (2003 - 2010 m.)

Diana Wynne Jones - Keliaujanti Hauo Pilis