Pavasaris - Velykos!

Sveiki! 



Jau seniai berašiau, nes .. Mano gyvenime nieko naujo. Nekeliauju, o be to juk pavasaris. Viskas tik pradeda atgimti. O, tai davė vieną mintį, bet labai jos neplėtosiu

Ketvirtadienį buvau iškėlusi koją iš namų ir nužygiavau į sodus. Apsižvalgyti. Nors neturėjome tos legendinės žiemos (nuotraukų dar neofišuoju...Gomenasai...), tad miške esantys parazitai neužmigę ilgojo miego, bet regis grįžau be svetimkūnių. :) Žibučių dar  nėra (juk ne laikas), o darželyje žydi tik baltos gėlytės neužmirštuolės (niekaip neįsimenu kaip jos vadinasi... T-T'). 

 O apie šventės t.y. Velykas -  pas mus nieko ypatingo. Kadangi labiau planavome pietus (tokius karališkus, kiek žemutinės klasės atstovai gali sau leisti), tai pusryčiams man ir mamai užteko po vieną kiaušinį. Vakar buvo užėjusi psichožė, nes dažiau kiaušinius pirmą kartą (baba tiesiog išzyzė, o aš tiesiog savimi didžiuojuos, kai padarau kažką ko dar nedariusi, nors jūs drįstumėt teigti, kad tai  paprastas darbas , bet drįstu pasakyti, ar prisimenat kaip išmokot važiuoti dviračiu? Jausmas geras, tiesa? Tad labai nesmerkit manęs. Turiu dar laiko eksperimentuoti ir mokymams.) o psichozė dėl to, nes baba išsinešė 6 kiaušinus. Ale jai reiks, o ir žiauriai gražūs bent jau man gavosi, nors visko pabaigoje  man ir mamai užteko po vieną kiaušinį. Niekuo ypatingas rytmetis, nebent erzeliu dėl laiko persukimo. Labai jau maišo ir trigdo tas dalykas. Bet kaip ir visi, pasinervuoji ir gyveni toliau.
Kur tetis? 
Jis norėjo būti sode, penktadienį grįžęs išmovė susirinkęs maisto. Party goes on. 
Taigi, pietūs buvo persūdyti (klausė mama ar neįsimylėjusi ko, nes iš tiesų nepagailėjau druskos. Viskas paprasta - vakar kai mėsytę gardinau prieskoniais, žiūrėjau Supernatural .
 Pakrizenau. Maišiau. Pakrizenau.
 Manau viskas tuo pasakyta nieko nebepridėsiu.)



Kad ir taip paprastai,  be žaidimų ir kitokių atrakcijų paminėjome Šv.Velykas. 
Pradedu jaustis priklausanti blaivininkams, nes visos mūsų šventės be alkoholinių gėrimų (oje, kiek pirkdama ingridientus baltai mišrainei mačiau žmones perkančius degtinės ir ne tik...) tačiau buvo akimirkų, kai tas blaivizmas priverčia didžiuotis, kad nesu iš tų degradavusių butelio dugne. 
Reikia didžiuotis, kad nesu tokia kaip tikrieji mano tėvai. (tai kita opera, nesigilinsiu.)

Laikau šokoladinį kiškį ir tikiuosi nesuvalgysiu jo greit. (mano tikslas jo taip greit nesuvalgyti, nors ir norisi.) 




 Tai tiek šiam kartui. 


 ~ Tenshi.

P.S. 
A.. Pastaruoju metu klausausi Seiyuu (japonai įgarsinantys Anime veikėjus) dainų. Štai kelios :

                                             Tetsuya Kakihara - Hikari 

Junichi Suwabe - Crystallize


Junichi Suwabe (Atobe Keigo) -Suki sa 



Okita Soji (Ono Kensho), Matthew Calbraith Perry Junior (Suwabe Junichi) - Gradation 












Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Sakuraco skanumynai iš japonijos < 3

Grožio peilis (2003 - 2010 m.)

Diana Wynne Jones - Keliaujanti Hauo Pilis