Kino Startas/ Greiti ir Įsiutę 7 / for Paul


Nuėjau į filmo premjerą, kadangi esu šio filmo sagos gerbėja. Be to negalėjau ilgai laukti, kol sulauaksime “nemokamos” versijos ir vis gi išvysiu tęsinį.
download

Filmas buvo kitoks nei kiti. Kažkodėl mintys eina prie pirmosios dalies, kai viskas atrodo buvo gana megėjiška. Kokybė ir ne tik. Nors mane sužavėjo filmas, mašinos, greitis, patrauklūs aktoriai. Tačiau ši dalis buvo kažkas tokio… Visai kitokio. Kitoks lygis. Kaip tas juodukas Pears pasakė :
 Numušėme tanką, nuleidome lėktuvą, tai kas dabar, erdvėlaiviai?Open-mouthed smile 
Na ne erdvėlaiviai, bet padangių skrajūnai. Buvo iš tiesų juokingų scenų dėl Pears. Daug daug veiksmo, vaikinai galėjo pavarvinti seiles į merginas,karštus kūnus, gražias merginų pėštynes.
Aišku, buvo ir kvapą gniaužiančių scenų, nors manau daugelis neįsijautė ir tik laukė kada filmas baigsis. Tikrai mane siutina žmonės, kurie savo tingiškumu  mėgina įrodyti kad sugebėtų geriau, nors negautų nei finansavimo nei geros kameros ar kokios gražios merginos kuri staipstytuos prie metalo laužo. Na tokie mes Lietuviai. Palinkėkit mums prasmekt žemėn.


Pabaiga mane sugraudino, nors apėmė jaausmas, kad tai paskutinis filmas. Labai gražiai pabaigą padarė, atsisveikinimui su Paul. Tikrai išėjau galvodama kad tai viskas., tačiau geroji teta Wikipedia mane apšvietė, kad laukti reikės 2  metus ir sulauksime tęsinio. Aišku gal taip ir nebebus smagu,dėl Paul nebuvimo, regis kažin ar Letti bus.

Pabūsiu blogiete ir paklausiu ar neturėtų jie nustoti?
Hell NO!!!!
Man patinka filmai, nors ir atsirado super smūgiai ir staiga adrelinas daro visokius bairius kaip vyrai švaistosi vienas kitu lyg bulvių maišais ir pan.  Bet tuo pat metu matosi kad viskas progresuoja.
Be to gražiai egipte sužaidė, mašina perskriejo 3 bokštus.
Geriausias Paul sakinys :
Domai, mašinos neskraido.
Jo, jo. Tik ne šiame filme.

Nors pasak Wikipedios, Paul buvo minėjęs kad norimi ir 9, 10 filmo tęsiniai, tačiau po to kai netikėtai pasivažinėti išvažiavęs  žuvo Paul Walker, dėl tolesnių filmų ya nežinoma.
Damn!
Paul.
paul-walker-fast-furious-7
Po to kai parodė visą ~for Paul~ ko nestikėjau, tai  salėje pasigirdo aplodismentai. Galbūt tai tebuvo “geras filmas”, bet aš paliksiu tai kaip atsisveikinimą su Paul.




Gero likusio vakaro, mielieji :) !

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Sakuraco skanumynai iš japonijos < 3

Grožio peilis (2003 - 2010 m.)

Diana Wynne Jones - Keliaujanti Hauo Pilis