Mačiau 3

Tadadadam! Vasarai einant į pabaigą nutariau pasidalinti mano matytais (laikas juos žiūrint neprailgo, o ir vakarai išėjo neblogi. ) filmais. Kai kurie buvo norėti pamatyti, o kitus tieisog žiūrėjau nes norėjosi kažko įdomaus :D Reiktų pripažinti, kad ne visada esu tik siaubo žanro megėja, ypač kai filmai tokie primityvūs ir nuspėjami. Bet šiais laikais visko tiek pilna, kad sukurti šedevrą  yra neįmanoma misija. 
Reziume kiekvieno atskirai nedariau, galbūt jie jūsų akytėms pasirodys nieko įdomus, tačiau jie geresni nei visi kiti pigūs š. :D 



1. Jis tave seka / It follows (2015 m.) 


Siužetas: Ruduo devyniolikmetei Džėjai turėtų būti susijęs tik su trimis dalykais – mokslais koledže, bendravimu su vaikinais ir siautulingais savaitgaliais prie ežero. Tačiau po vieno iš pažiūros niekuo neišsiskiriančio seksualinio nuotykio Džėją ima kamuoti keistos vizijos, kuriose ją kažkas persekioja. Kamuojama šių vizijų Džėja su savo draugais privalo surasti būdą, kaip išvengti šio keisto košmaro, kuris, panašu, yra vos už kelių žingsių nuo pačios merginos.




2. Grave Halloween (2013 m.) 

Kartais pasiklystame miške, 

kartais miškas paklaidina mus. 
- Jun.
Siužetas :
Savižudžių miškas -  juk tik pavadinimas? Maiko su draugais ketina tą išsiaiškinti, nors gali paaiškėti liūdna tiesa apie jos mamos savižudybę. 



3. Savižudžių kambarys / Suicide Room (2011) 


Siužetas : 
 Dominikui iki baigiamųjų egzaminų liko vos šimtas dienų. Jis turi draugų, dėmesį jam rodo gražiausia klasės mergina, o darbuose prapuolusi motina ir paranojiškas politiko karjeros siekiantis tėvas viliasi, kad sūnus baigs...

P.S. Nepamirškite, kad mirtis nėra išeitis!!!!


4. Jei pasiliksiu /If I stay  ( 2014 m.) 



Siužetas : 
Draskoma būtinybės priimti sprendimą Mia laužo galvą, tačiau netrukus visos svajonės subyra į šipulius. Nekaltu šeimos pasivažinėjimu turėjusi būti kelionė virsta kraupia avarija, kurios metu žūsta Mios tėvai ir mažasis brolis Tedis. Pačios merginos gyvenimas pakimba ant plauko, ją ištinka koma. Ji privalo nuspręsti ar jai pabusti ir nugyventi likusį gyvenimą visiškai kitaip, nei ji įsivaizdavo



5 . Greiti ir įsiutę 7 / Fast  and Furious 7 (2015 m.) 


Siužetas : 
Po to, kai šeštoje „Greitų ir įsiutusių“ dalyje Dominikas Toreto (akt. Vin‘as Diesel‘is) ir jo komanda nugalėjo piktadarį Oveną Šo, jiems buvo leista sugrįžti į Jungtines Valstijas ir vėl gyventi savo gyvenimus nesislapstant. Vis tik ramus gyvenimas ilgai nesitęsė. Domą ir jo draugus ima medžioti už brolio mirtį keršijantis Dekardas Šo (akt. Jason‘as Statham‘as).

Dar kartą suvieniję jėgas su specialiuoju agentu Luku Hobsu (akt. Dwayne‘as Johnson‘as), Domas, Brajanas, Letė, Mija ir kiti kompanijos, tapusios tikra šeima, nariai vėl stoja į žūtbūtinę kovą.

Septintoji „Greitų ir įsiutusių“ dalis tapo paskutiniu Brajaną O‘Konerį suvaidinusio Paul‘o Walker‘io filmu. Įpusėjus šios juostos filmavimo darbus, 2013 m. lapkričio 30 dieną aktorius žuvo autoavarijoje. Filmas skirtas jo atminimui.


6. Keršytojai : Altrono amžius / The Avengers : Age of Ultron (2015 m.) 


Siužetas : 
 Geležinis žmogus – Tonis Starkas (akt. Robertas Downey‘is Jaunesnysis) – milijardierius, filantropas, mergišius ir technologijų genijus, sukuria dar vieną šedevrą – intelektualų ir itin galingą robotą Altroną. Tonio tikslai buvo kilnūs, tačiau naujasis jo kūrinys manė kitaip – jis tampa pasaulį užvaldyti trokštančiu monstru.

Piktasis Altronas pasėja paniką visame pasaulyje. Jis toks rūstus ir stiprus, kad kelią jam užkirsti gali tik savo jėgas suvienyję drąsiausi žemės superherojai – Geležinis žmogus, Kapitonas Amerika, Toras, Juodoji našlė ir Sakalo akis. Bet, kad jiems būtų dar sudėtingiau – į veiksmą įsitraukia ir paslaptingi bei pavojingi naujokai Wanda Miximoff (akt. Elizabeth Olsen) ir Pietro Maximoff (akt. Aaronas Tayloras-Johnsonas). Visi kartu jie mėgins užgesinti Žemėje Altrono užkurtą pragarą.

7. Pakalikai / Minions (2015 m.) 



Siužetas : 

Seniai seniai Žemėje gyveno geltoni vienaląsčiai organizmai, pakalikai, dar žinomi kaip pimpačkiukai, tarnavę įvairiausiems niekingiems valdovams nuo gigantiškojo aštriadančio T- Rex iki mažiau gigantiško Napoleono. Tačiau vieną dieną, netikėtai jiems patiems, pakalikai suprato likę be šeimininko. Geltonųjų kolonijai atėjo gilios depresijos laikai...

Tuomet vienas jų, ryžtingasis Kevinas, sugalvoja planą ir, drauge su maištaujančiu paaugliu Stiuartu bei viso pasaulio mielumo įsikūnijimu mažuoju Bobu, leidžiasi į platųjį pasaulį laimės (ir naujo, labai blogo, šeimininko giminei) ieškoti!

Trijulės nuotykių horizonte – ne tik jaudinančios pažintys (tarkim su potencialia klano šeimininke, pirmąja pasaulio moterimi super-niekše Scarlet Overkill), bet ir kelionė nuo Antarktidos ligi 1960-ųjų rokenrolo ritmu alsuojančio Niujorko! Deja, jai lemta baigtis ūkanotam Londone, kur mažieji bičiuliai atsiduria akistatoje su pačiu didžiausiu gyvenime iššūkiu – išgelbėti Pakalikų rasę nuo...sunaikinimo.



8. Terminatorius : Genesys / Terminator : Genesys (2015 m.) 


Siužetas : 

2029-ieji metai. Pasipriešinimo lyderis Džonas Konoras (aktorius Jason‘as Clarke‘as) sužino, kad jo mirtinas priešas – kompanija „Skynet“ – rengiasi jį ištrinti iš istorijos, atakuodama iš karto dviem frontais: ateityje ir praeityje. Negaišdamas veltui laiko, Džonas į praeitį siunčia savo ištikimą leitenantą Kailą Rysą (akt. Jai‘us Courtney‘is), kad šis išgelbėtų jo motiną Sarą ir užtikrintų, kad Džonas apskritai gims. Atvykęs į praeitį, Kailas sužino, kad ji jau pasikeitė: šioje laiko linijoje „Skynet“ atsiuntė Terminatorių dar į tuos laikus, kai Sara buvo vaikas. Ją apgynė ir išgyventi padėjo Pasipriešinimo nusiųstas Terminatoriaus modelis T-800 (kurį vėl vaidina A. Schwarzenegger‘is). Suradęs Sarą, Kailas sužino apie galimybę pakeisti ateitį taip, kad „paskutinio teismo diena“ vadinamas branduolinis karas neįvyktų apskritai. „Skynet“, pajutęs grėsmę, meta galingiausią savo ginklą: iš ateities į praeitį siunčia itin pažangų, nanotechnologijų pagrindu sukurtą Terminatorių, kuriam suteikta Džono Konoro išvaizda.


9 . The curse of Downers Grove (2015 m. ) 


Siužetas : 
Aukštesniosios mokyklos paaugliai apimti baimės , valdomos prakeiksmo, kuris kiekvienais metais prieš baigimą pasiglemžia vieną iš vyresniųjų mokinių. Istorija sukasi apie skeptikę Krise ir  jos draugę Treise, kuri mano kad yra kita auka... 


10 . Eks-Mašina /Ex -Machina (2015 m.) 



Siužetas: 
Jaunas kompiuterių genijus, programuotojas Kalebas (jį vaidina filmų „Haris Poteris ir mirties relikvijos“ bei „Nepalūžęs“ aktorius Domhnall‘as Gleeson‘as) dirba vienoje didžiausių interneto kompanijų pasaulyje. Kartą vaikinas laimi konkursą, kurio pagrindinis prizas – galimybė savaitę praleisti su kompanijos įkūrėju ir vadovu Neitanu (aktorius Oscar‘as Isaac‘as).
Neitano namai kalnuose, toli nuo žmonių, kartu yra ir jo mokslinių eksperimentų vieta. Degantis smalsumu Kalebas jau pirmąją dieną sužino, kad Neitanas dirba prie unikalaus projekto: dirbtinio intelekto roboto. Vaikinas dar labiau apstulbsta, kuomet pamato patį robotą: nuostabaus grožio merginą, vardu Eiva (akt. Alicia Vikander).
Savaitė izoliuotuose Neitano namuose atskleis daug keistų faktų ir nelauktai tiek Neitanui, tiek Kalebui pakreips įvykius netikėta linkme.

 Spoileris - Jos visos stervos :D

 Smagaus žiūrėjimo! 

T. 



Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Sakuraco skanumynai iš japonijos < 3

Grožio peilis (2003 - 2010 m.)

Diana Wynne Jones - Keliaujanti Hauo Pilis