2015 vasaros Anime sąrašas

Kadangi viskas jau įpusėjo, manau pats laikas pristatyti vis gi kokias "Vasaros" naujienas žiūriu :)  Kadangi pradėjau savo Anime Sąrašą, tai pilnus reziume matysite kiek vėliau. 






Jau senokai buvau mačiusi Junjou Romantica, todėl kai pamačiau, jog  sulauksiu 3 sezono ( viltis sužibo ir Sekai ichi Hatsukoi, kadangi pastarajame 3 sezone mačiau matytus personažus iš Sekai ichi Hatsukoi) , įtraukiau į laukiamų ir būtinai žiūrimų sąraša. ( Juokauju, tokio sąrašo neturiu, bet.. Esmė tame, kad nekantriai laukiau kol pagaliau pradės rodyti tad laukiu tolesnių serijų! ) 

1. Junjou Romantica 3 . 
Manau daugelis pradėsit manęs klausinėti, tai tu už/ prieš meilę tarp tų pačių lyčių? Na, manęs netrigdo, jog tos pačios lyties žmonės myli vienas kitą. Galbūt buvusi moteris - barakuda, o gal vaikystės trauma. O  gal jiems taip geriau. Daug gal, bet kaip ten yra, paliksiu spręsti psichologams. Kol jie nežaloja kitų, t.y. vaikų, manau aš nieko prieš . O šį Anime pradėjau žiūrėti senokai,  manau buvo priskirtams žanrui romantika? Pirmiausia pasižiūrėjau Sekai Ichi Hatsukoi, tik po to šį. Bent jau čia nieko vulgaraus nematau, bevaik taip pat kaip vaikinas ir mergina. Nors abu yra vyrai, tačiau vienas elgiasi labai droviai.  Manau personažai atspindi moteris, na plius kiek skirtumų, kaip nemoka gaminti valgio, sunkumai prendžiant meilės dilemas. (Žinau jog skaitančius tai šokiruos, bet kadangi tai jau n-tasis mano matytas Yaoi (vaikinų meilė) animacinis serialas, esu jau apsipratusi ir kartais pakrizenu iš situacijų.)


Atidarymo daina - Fo'xTails - Innocent Graffiti.


Uždarymo daina - kawaranai Sora - LUCK LIFE 

2. Aoharu x Kikanjuu 

Prisipažinsiu, šios vasaros Anime labai įvairūs, kaip ir šis. Mergina, Tačibana mėgsta azartą bei apsimesti vaikinu.  Užsikabinusi išlikimo žaidime kartu su palydovu Masamune Matsuoka  ir erotinių mangos kūrėju Tooru Yukimura siekdami tapti geriausiais Japonijoje. Kas labiausiai patinka? Kai mergina išleidžia "bloodlust" ir visus iki vieno nustebina. Tačiau problema, jog jos draugai nežino, kad ji mergina. Užuodžiu problemą. Juk komandoje neleidžiamos merginos, dėl prieš metus įvykusios nelaimės. Bet šiaip neblogas serialas yra iš ko prisijuokti. Pvz. Yukimura atėjo į Tačibanos mokyklą, atsinešdamas savo sukurtos (gi porno mangos kūrėjas) mangos. Ir niekaip nesupranta, kodėl Tačibana nenori paslapčia peržiūrėti.  :D Kaip ir minėjau, ne visos merginos yra įnykusios į vyriškus dalykus ar  net juos pranoksta. 



Uždarymo daina - Gunjou Survival -Mikako Komatsu 
Atidarymo daina - "The Bravest Destiny" by Toy☆GunGun

3. Akagami no Shirayuki-hime 

Štai čia yra iš dalies priešingai. Mergina yra herbalistė, turinti kaip obuolys raudonumo plaukus, tačiau pabėga į kitą karalystę, kai princas Raji panori jos kaip sugulovės . O kitoje karalystėje ji sutinka vaikiną Zen....  


Atidarymo daina - Yasashii Kibou - Saori Hayami 



Uždarymo daina - Yasashii Kibou - Saori Hayami

4. Gangsta 

Turbūt tai šios vasaros hitas, atspindintis mūsų realųjį pasaulį. Narkotikai, mafija, palydovai, "tagai", prostitutės suka Ergastulum miestą. Kokios linksmybės be aukų? :) 

Uždarymo daina - Yoru no Kuni atliko Annabel


  Atidarymo daina - Renegade atliko Stereo Dive Foundation 




5. Ushio to Tora 

Pirmas įspūdis - kažkas panašaus į Valdovą Šamaną, mažai klydau. Tora buvo įkalintas žvėries ieties 500 metų, kol Ušio jį išlaisvino. Dabar pasaulį gaubia tamsa ir Ušio su Tora kartu tvarkosi. 
Pirmas serijas liejasi juokas, kadangi pastarieji du nesutaria. Tora 500 metų nevalgęs, nori suėsti Ušio, tačiau su juo visada ietis, todėl vargšeliui nesiseka. "Lūžau ", kai Ušio tėvas suprato, kad sūnus išlaisvino Tora :D OMG. Šiaip smagus anime, kiek matau bus ir 2 sezonas! Valio valio valio! 


Atidarymo daina - Kinniku Shoujo Tai - Mazeru na Kiken
Uždarymo - Sonar Pocket - Hero.

Taigi, pasirinkimo yra, manau atitiks kuris jūsų skonį ir interesus. Be šitų yra dar vienas, kurį žiūrėjau, bet ar pabaigsiu žiūrėti nežinau. Rokka no yuusha. Tikrai nežinau ar baigsiu, nes toks lyg ir būtų įtraukęs, bet per daug keista ir gan nubodu žiūrėti.


Geros dienos, mielieji! 
T. 

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Sakuraco skanumynai iš japonijos < 3

Grožio peilis (2003 - 2010 m.)

Diana Wynne Jones - Keliaujanti Hauo Pilis