Išmaniosios technologijos -<”>

Sveiki!

Nutariau parašyti šį postą beveik blogiausiam savo įpročiui – žaidimams. Atvirai tai nesidžiaugiu tuo, nes ir dabar rašydama žaidžiu žaidimus. Oho, kiek laiko praleista veltui. Manau kad močiutė teisi, jog tas kompiuteris, išmanusis telefonas ar televizorius bukina mus jaunimą bei skatina sunkiai įveikiamą priklausomybę.
Kas kaltas dėlto?
Na gal nepradėsiu tirados, jog dėl visko kalta visuomenė. Manau tiesiog laikai keičiasi. Kaip ir patys žmonės, vertybės ir galimybės.  Džiaugiuosi jog esu dar tos kartos, kuri žaisdavo kieme, mama kviesdavo pro langą arba ateidavo pasiimti. Smėlyje žaidžiau pas senelius, turėjau draugą – to užteko. Kepdavom pyragus, statydavom miestus kinderio žaislų apgyvendinimui.  Kieme karstydavaus po medį, su vienintele drauge vaikštinėdavome lukštendamos “siemkas” ir vaidindavome suaugusias. Pirmąjį telefoną gavau tik penktoje klasėje. Na, jis nebuvo tas Nokia, buvo atlenkiamas, vienas iš naujesnių to laiko. O kompiuteris atsirado lyg ir nuo pirmos klasės, tik nesėdėdavau prie jo tiek kiek …dabar.
Aišku šis postas savotiška reklama, kadangi noriu aprašyti ką žaidžiu.
Labiausiai kalta – veidų knygą (Facebook). Kadangi man studijos, neišsitrinu anketos. O kartais laikui praleisti pasiieškau žaidimų.
Cafeland, Suburbia, The Hotel Transylvania Game, Ghost tales, Happy Family.
Tai tėra keletas žaidimų, jų yra daug daugiau. Tačiau šie savotiškai savo metu mane labai intrigavo. Nors užknisa tie “reikia prašyti draugų pagalbos” , nesibaigiantys lygiai ….  Oh My Gosh! Ir kaip aš tam pasiduodu?
Azartas.
Yra žmonių, kurie yra daugiau pasiekę, tai ir norisi juos pralenkti.

O kai jau mane tokie žaidimai užknisa visai, tada žaidžiu kompiuteryje įdiegtus :
Spooky Mall, Plan It Green, Nanny Mania, Empire Builder …
Ir žinoma čia ne visi. Tačiau plius minus …
Aišku laiko praleisto žaidžiant juos nesutrumpėja, tačiau leveliai greit pereinami, nereikia draugų pagalbos ir pabaigus žaidimą jis tiesiog “atkrenta”.


Moralas :

Nemėginkite savęs, galite neatsispirti. O jeigu neturit ką veikti užsiimkit kokia veikla (rašymas, piešimas, dainavimas, siuvinėjimas, mezgimas) arba tiesiog pabūkite lauke su artimais žmonėmis ar draugais!

T.



Komentarai

  1. Aš nesu didelė žaidimų mėgėja, bet kai užsivedu ant kokio žaidimo, tai pora savaičių manęs neatkabinsi :D Labai norėjau įsikelt žaidimą ,,Child of light", ten viskas ranka piešta, muzika npakartojama ir bac, kompas nepaneša. Tai va, žlugo mano svajonė :D
    - Gaya

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Sakuraco skanumynai iš japonijos < 3

Grožio peilis (2003 - 2010 m.)

Diana Wynne Jones - Keliaujanti Hauo Pilis