Mačiau 2.

large (22)

Sveiki visi!
Ilgoką laiką tylėjau.  Na tai nėra keista, bet …
Pas mane viskas kaip po senovei. Darbas – miegas – darbas – miegas. Mažai laiko kažką norint pasidaryti, tačiau nors norai dideli, darbai maži.

Nepaisant to, kad pastarieji 3 mėnesiai pramėgo labai greitai. Net nespėjau daug ko padaryti, o jau neužilgo Kalėdos. Jap. Darbe pastoviai groja “Merry Christmas”. Pradeda kilti noras vėl pasižiūrėti “Vienas namuose” arba “Karibų Piratų” dalis.

Skyrelis Mačiau, tad einu prie esmės .
Šįkart noriu papasakoti  apie savo žiūrimus serialus. Aišku kiekvienas turime savo mėgstamą žanrą, aktorius ar tiesiog siužetą. Pas mane, turbūt bus iš populiariųjų arba antgamtinių, nes kad ir kaip nenoriu pripažinti, tikiu, kad pasaulyje yra ir gėris bet tuo pačiu ir blogis. Galime tikėti angelais, arkangelais, tačiau gyvenime pasitaiko tokių dalykų.. Kur dažniausiai žmonės sako “Tik demonas gali taip daryti”. Demonas ar ne, ne mums žinoti ar spręsti. Pati tikiu visu tuo, reinkarnacija. Bet kiekvieno žmogaus teisė rinktis nori jis apie tai galvoti, ar tikėti.

Vienas mano mėgstamiausių, šiais metais pradėtas leisti Konstantinas.
Šou siužetas suksis apie patyrusį demonų medžiotoją, okultistą Džoną Konstantiną (Matt Ryan), kuris daugelį metų kovoja su tamsos jėgomis. Tačiau pastaraisiais metais jis atsisakė šio savo užsiėmimo, nes jo siela prakeikta ir jai vis tiek lemta degti pragaro liepsnose. Grįžti prie seno gyvenimo būdo jį paskatina seno draugo dukra -- mergaitė vardu Liv (Lucy Griffiths), kurios medžioklę pradėjo vietiniai demonai. Gelbėdamas Liv,  herojus atgauna savo gyvenimo prasmę, todėl prakeiktajam blogiui geriau slėptis giliau savo urvuose.
constantine-102653
Yra ir filmas. Mačiau, bet visgi pasilieku prie serialo. Sorry Keanu, Matt yra geresnis šiuo atveju. Turbūt kol šviežias, tai labai skaniai žiūrisi. Plius pagrindinio veikėjo ciniškas įvaizdis. Hmm.. Neblogai.
Šiaip kas žiūri į reitingus, tai įvertintas 7,6 /10. Not bad, see?
53366539
Today I started to watch Supernatural again. Please pray for my soul.

Toliau, šiemet sulaukėme 10 –ojo Išrinktųjų sezono. Bravo! Nesinorėjo kad taip ir užsibaigtų, tačiau tai paskutinis sezonas.  Bus gaila kai baigsis, nes Vinčesterių broliukų neįmanoma atsižiūrėti. Kai baigsis būtinai žiūrėsiu iš naujo. O siužetas :
Serijos pasakoja apie du brolius, Semą ir Dyną, kuriuos vaidina Jared Padalecki ir Jensen Ankles, kurie važiuoja skersai šalį su savo 1967 metų Chevy Impala ir tiria bei kovoja su antgamtiniais įvykiais ir kitais nepaaiškinamais atsitikimais, daugelis jų yra pagrysti tautosaka, mitais ir amerikietiškomis miestų legendomis, taip pat ir klasikinėmis antgamtinėmis būtybėmis, tokiomis kaip vampyrai, vilkolakiai ir vaiduokliai. Eric Kripke, serijų kūrėjas, cituoja Neil Gaiman „Miego nykštuką" ir „ Amerikos Dievus" , „Amerikos Vilkolakį Londone" ir Joseph Campbell „Didvyrio Kelionę" kaip įtakos „Išrinktiesiems" šaltinį.
Be to, jeigu yra knygos, norisi jų paskaityti. Juk ne visada serialas ar filmas yra visiškai pagal jas.
Reitingas – 8,7/10 Vau, tiesa?
 
85913667
Taip pat  šiandien pasirodė Mentalisto 7-tasis sezonas.
Siužetas :
„Mentalistas" („Mentalist") sukasi apie Patriką Džeiną, nepriklausomą Kalifornijos Tyrimų biuro konsultantą, dėl ypatingo pastabumo sėkmingai atskleidžiantį sunkiausius nusikaltimus. Tarp darbuotojų Džeinas garsėja atsainiu požiūriu į darbo taisykles ir garsenybės praeitimi – kadaise jis buvo žinomas TV aiškiaregys. Patrikas yra šiuolaikinis Šerlokas Holmsas, žmogžudystes tiriantis su polėkiu ir šelmiška dvasia. Protu, įžvalgumu ir pastabumu pranokstantis visus aplinkui, iškart pastebintis klastą ir įtariantis visus be išimties, Patrikas Džeinas kolegas stulbina smagiu cinizmu ir nuoširdžiu pasipūtimu.
Atvirai serialas mane labai užvedė, tad kiek pastebėjau patinka Džeino kaip personažo ciniškumas ir pasipūtimas. Ilgai laukėm kol sužinojome, kas tas Raudonasis Džekas. Dabar belieka žiūrėti kas rutuliuosis paskutiniame, 7-tajame sezone. Pagalvojus tiek daug gerų serialų ir jie baigiasi.  Bet turbūt šlovę ir palikime jaunystėje, nes kas per daug tas nesveika.
Reitingas – 8,1/10 O.o Seriously?
 
Paskutinis turbūt, kuriuo noriu pasidalinti tai :
Praeitais metais startavęs – Šimtukas.
1414077327_simtukas-2-sezonas-the-100-season-2-2014-online
 
Siužetas :
Prieš 97 metus Žemėje kilus karui atominės bombos sunaikino visą ten gyvavusią civilizaciją. Išgyventi pavyko tik keturiems šimtams žmonių, tuo metu dirbusiems dvylikoje kosminių stočių, besisukančių orbitoje. Metams bėgant, visos stotys susijungė, sukurdamos bendrą kosminę stotį – Arką, kurioje gimė trys kartos, daugiau nei 4000 gyventojų, o visi resursai, sukaupti išgyventi kosmose dirbusiems žmonėms, baigia išsekti. Įstatymai Arkoje griežti – kiekvienas nusikaltimas, net ir pats menkiausias, baudžiamas mirtimi. To išvengti pavyksta tik nepilnamečiams; nepilnamečiai nusikaltėliai kalinami, o sulaukus pilnametystės amžiaus jie persvarstomi. Nepaliaujamai mažėjant pragyvenimo resursams, nuspręsta išsiųsti 100 nepilnamečių nusikaltėlių atgal į Žemės paviršių, o juos stebint išsiaiškinti, ar planeta jau tinkama ten vėl saugiai gyventi žmonijai. Pirmąkart per beveik šimtmetį, žmonės pagaliau vėl pastato koją ant Žemės paviršiaus. Tarp šimto išsiųstųjų į Žemę yra Klarkė, sumani Arkos vyriausiosios medikės duktė; Velsas, Arkos kanclerio sūnus; bebaimis Finas ir brolis su sese Belamis ir Oktavija, kurie pažeidė įstatymą vien savo gimimu – Arkoje draudžiama susilaukti daugiau nei vieno vaiko. Informaciją perduodančių apyrankių, užsegtų kiekvienam nepilnamečiui, išsiųstam į Žemę, dėka visų išsiųstųjų gyvybinės funkcijos stebimos Arkoje. Šimtuko pareiga rasti būdą kartu gyventi, susivienyti ir išlikti jiems nepažįstamoje planetoje.
Reitingas – 7,6/10
Plius Heivenas.
 
rlbo
Įžvalgi FTB agentė, neturinti savo praeities, atvyksta į mažą Meino miestelį, Heiveną. Jos užduotis yra išnarplioti vietinio buvusio kalinio žmogžudystę. Netikėtai jisužino, kad neįprasta paslaptinga teritorija jau nuo seno yra bėglių prieglauda.Tačiau visi jie turi antgamtinių galių, kurios atskleidžia daug paslapčių, įskaitant ir pačios agentės praeitį. Įdomybės prasideda...
Ketvirtasis „Heiveno" sezonas prasidės praėjus šešiems mėnesiams po meteorų audros. Bėdos niekur nedings. Miestelyje ir toliau vyks keisti dalykai, kurie patrauks paranormalių reiškinių tyrėjų grupės, „Tamsos ieškotojų", dėmesį.

Reitingo nežinau,tačiau serialas tikrai įdomus. Miestelyje, antgamtinės jėgos vadinamos – problemomis. Ne visada žinome, kaip spręsti savo įprastas problemas. Tačiau kai jų pasėkoje miršta arba nukenčia žmonės… Kaip išspręsti problemas?


034ff8751713816bc3a33384ae12b6f6
Gero vakaro.
Tenshi.



Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Sakuraco skanumynai iš japonijos < 3

Grožio peilis (2003 - 2010 m.)

Diana Wynne Jones - Keliaujanti Hauo Pilis