Kuroshitsuji ~ Book of circus




Serijų skaičius – 10
Išleidimo metai - 2014
Režisierius - Noriyuki Abe
Autorius - Hiroyuki Yoshino
Studija - A-1 Pictures
Žanras – komedija, demonai, fantastika, Shounen, paranormalūs
muzikos takeliai : 
atidarymo - SID - enamel
uždarymo - Akira - Aoki Tsuki Michite
Cenzas - 17+



Siužetas : 
10 serijų apie Noah's arkos cirką, remiantis manga, kuris tęsiasi po 1 sezono, 15 serijos (po kario gaminio.) 


Taip pat rudenį turime sulaukti 2 dalių Ovos, kuri vadinsis Kuroshitsuji ~ Book of Murder, kurios plotas bus pagal mangą. 




Valio valio valio valio! Buvau įsitikinusi, kad daugiau neišgirsiu “Yes, My Lord”. Kaip ir to gražaus bei seksualiai gundančio Sebastiano balso, bet klydau. Aišku džiugu, kad ir vėl galime jį matyti (neskaitau to, kad galima ir senuosius du sezonus peržiūrėti vėl ir vėl.)
Iš pradžių galvojau kad galbūt kaip ir Sailor Moon perleidžia, nes ruošiama pradžioje priimti svečia, tarnai viską sudirba, vargšeliui Sebby reikia viską taisyti. Bet, deja klydau. Vis gi tai yra tęsinys net ne to, ką matėme 2 sezono pabaigoje. Pagal viską šis leidimas arčiau mangos, kažkur po Kario gaminimo. ( sorry follks, seniai mačiau tai detaliai parašyti negaliu) . Belieka džiaugtis, laukti linksmumo, juk šiam serialui būdingas ir komedijos žanras.  Nuostabūs Sebastiano šuoliai ir akrobatiniai triukai, saldžios šnekos. Sebastiano stilius, nors kažkuo serialas kitoks nei seniau išleisti.  Aišku atidarymo ir uždarymo dainos skiriasi, bet kažkaip ir nostalgiška ir žavu ir keista.


Prierašas :  {DĖMESIO ! Spoileris}
Nesupratau kodėl amžiaus cenzas yra 17+, nes pirmose serijose Sebastianas ir Ciel įsimaišė į cirką ir pradėjo ten šniuktšinėti.  Atisimenat, kad Sebastianas jaučia silpnybę katėms? O kas cirke atlieka triukus? Tigras, kačių šeimos atstovas. Sebastianas sumąstė per pasirodymą pačiupinėti jos letenas. Koks rezultatas?




Na, juokinga scena, kai pagalvoji. Ypač kai visi žiūrovai buvo išsigandę. O Sebastianas.... turbūt nereikia net komentuoti. Sužavėtas :D







Nuo 7 serijos supratau, kodėl toks cenzas .


 Graudi cirko artistų gyvenimo pradžia. Kiekvienas turi ką prarasti, todėl visi darė tai ką norėjo "Tėvas", vaikų grobimas. Daktaras, prižiūrėjęs beglobius vaikus, parūpindavo jiems atsargines kūno dalis, kurios pasirodo buvo dingusių vaikų ...dalys...


Graudu  buvo žiūrėti kai Phantomhive tarnai juos nužudė. Tikrai elitinis personalas, neprilygstantis niekam .

Tačiau čia daugiausia parodė Ciel, kai jį kankino prieš išsikviečiant demoną. Cielas serga astma, tad jis viską iš naujo pergyveno. Negailestingas jo nuosprendis pagauti nusikaltelius, bet žiauriausia buvo kai jis liepė viską sudeginti Sebastianui.

Nors, Sebby veidas buvo nepakartojamas, tačiau...
 Be to, parodytas Ciel tėvas, bei išgirdau jo kalbėjimą. Atrodė gražiai, labai panašus į Sebastianą.




Belieka laukti Ovos.

Vertinimas : 10/10

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Sakuraco skanumynai iš japonijos < 3

Grožio peilis (2003 - 2010 m.)

Diana Wynne Jones - Keliaujanti Hauo Pilis