Ao Haru Ride




Serijų skaičius – 12
Išleidimo metai - 2014
Režisierius - Ai Yoshimura
Autorius - Tomoko Konparu
Studija - Production I.G.
Licenzija - Sentai Filmworks
Žanras – komedija, drama, romantika, mokykla, Shoujo, gyvenimiška
muzikos takeliai : 
atidarymo -  CHiCO ir HoneyWorks -  Sekai wa Koi ni Ochiteiru
uždarymo -  Fujifabric - "Blue (ブルー)" 


Manga : 
Išleista - Shueisha
Autorius - Sakisaka Io
Žurnalas - Bessatsu Margaret
Volumai - 11

Rugpjūčio 25 režisierius Ai Yoshimura išleido Ovą, pagal Mangos 0 skyrių "Unwritten". Taip pat gruodžio 13 režisierius Takahiro Miki išleis Live - Action filmą. !


Siužetas : 

Yoshioka futaba turi keletą priežąsčių siekdama pakeisti savo įvaizdį bei gyvenimą kaip nauja, savo aukštojoje mokykloje. Kadangi mergina yra miela, klasės merginos jos vengė o dėl nesusipratimo ji taip ir neprisipažino mielę patikusiam vaikinui Tanaka -kun.  Todėl, dabar ji užsibrėžė būti kiek įmanoma nemergaitiška, kad klasiokės nebeavydėtų. 
Taip idiliškai gyvenant, ji netikėtai sutinka Tanaka - kun, tačiau dabar jo vardas Mabuchi Kou. Vaikins prisipažino, kad praeityje irgi jautęs jai meilę, tačiau praeitį geriau palikti praeityje. Dabar tai nebeįmanoma. Ar Futaba išdrįs ir toliau siekti savo meilės, kuri net neįsiplėskė prieš 3 metus? 




Seiyuu : 
 Mabuchi Kou - Yuki Kaji.
Yoshioka Futaba - Uchida Maaya
Asumi - Inoue Marina
Chie - Shiraishi  Ryoko
Yumi - Yui Makino
Naitou - Yamashita Daiki
Makita Yuuri - Kayano Aki
Murao Shunko - Komatsu Mikako
Tanaka Youichi - Hirakawa Daisuke
Kominato Aya - KENN


Kometaras : 

Šis Anime panašus į Sukkite II na yo arba Kimi ni todoke. Manau tiems, kam patinka jausmai tarp studentų, ypač kai ir vienas ir kitas nesako tiesos, šitas gražiai susižiūrės. Nors Kou vaidiną neprieinamą ar kad nesidomi Futaba, tačiau serijose akivaizdu, kad jis vis dar ją myli.  Juk pirmoji meilė yra vienintelė. Gražus piešimas, prie kurio aišku priprantama. Tačiau, 12 serijų per mažą. Nors, pats siužetas atrodo tempiamas. Atvirai peržiūrėjus seriją galvoji ir ką ten parodė. Turiu omenyje, kad laikas  per greit eina, o atrodo nieko tokio ir neparodė. Kimi ni todoke, irgi tas buvo, tačiau kadangi pats Anime ištęstas iki 2 sezonų, atsvierė. 
Na, kaip romantikos  ir dramos (kas budinga japonams) serialas, vis gi praeina. Belieka laukti paskutinių serijų ( gal bus 2 sezonas? ) o kadangi Live Action filmas žinomas (kad pasirodys)  tai pabaigai laukiam jo. 


Vertinimas 10 /10

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Sakuraco skanumynai iš japonijos < 3

Grožio peilis (2003 - 2010 m.)

Diana Wynne Jones - Keliaujanti Hauo Pilis