“Mėlynoji Žydrynė”

Sveiki  visi!

Kadangi metas padaryti pertrauką nuo Dievo Angelų, pamaniau,  kad vertėtų pailsėti nuo fantastikos ir pereiti prie kažko rimtesnio. Klausimas prie ko? Apsidairykime. Ką matome? Realybę, kitaip sakant tikrą gyvenimą. Taip, be fantazijos ar kaip kas mėgsta vadinti “svajonių pasaulio” (kuriame vyksta tai ko mūsų širdelės geidžia ) yra  nuobodus ir kartais stebinantis pasaulis, su visai nežavinčia tikrove. Pamąsčiau, kad vertėtų man pamėginti pakeisti fantastikos žanrą į  gyvenimišką. Taip gimė “Mėlynoji Žydrynė”. Galite vertinti jau antrą mano blyną (nes panašų su kitokia tema esu rašiusi) ar labai prisvilęs ar ne. Tai tiek šiam kartui. O dabar pristatau tai, kas  per 3 vasaros mėnesius jumis pakerės ar šokiruos. Galbūt įvardinsiu suteiks daug emocijų, kadangi Tenshi mėgsta žaisti emocijomis. Apie ką aš?  Ogi teks jums patiems skaityti ir tik tada sužinosite.
Gero skaitymo!

DSCF1003
Pavadinimas – “Mėlynoji Žydrynė”
Autorė -  Tenshi.
Žanras – drama, gyvenimiška, romantika.
Išleidimo data – 2014 metai.
Skyrių skaičius – ?

Aprašymas :

Pagrindinė kūrinio veikėja paauglė Mėja, kuri vos gimusi neteko mamos. Niekieno nenorėta ji augo prieglaudoje iki tol, kol per jos 16-tą gimtadienį kyla gaisras. Mergina kaip ir daugelis kitų netenka pastogės, tačiau Dievas maloningas mergaitei. Mėja gauna kvietimą gyventi Šv. Angelikos bažnyčioje, esantį visai kitame mieste.  Nieko nelaukusi mergina persikrausto į naują vietą, tačiau gyvenimas ten nesaldus. Nepritapusi prie bažnyčios “elito” mergina tampa  atsiskyrėlė, gyvenanti sunkų ir varginantį pasaulį .

Pagrindiniai veikėjai :
1) Mėja
2) Aleksandra
3) Džozefina
4) Agnė
5) Evelina


Turinys :
1 skyrius -  Permainos





P.S.  Šis puslapis nebaigtas, nes su kiekvienu keliamu skyriumi skyreliai “Veikejai” ir “Turinys” papilnės.

Komentarai

  1. Na kažkas įdomaus. Realybė, bus įdomu pažiūrėti į kitokį kampą ir įvykius. Nors jau pati pradžia rodo, kad kūrinyje bus daug nusivylimo. Tikiuosi aš klystu? :).
    Taigi lauksiu papilnėjimo :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nusivylimo? Na nežinau. Reikės pagyventi ir pamatysim kaip ten bus. :D

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Sakuraco skanumynai iš japonijos < 3

Grožio peilis (2003 - 2010 m.)

Diana Wynne Jones - Keliaujanti Hauo Pilis