Apie viską ir kartu apie nieką.

Labai seniai berašiau. Sorry. Sakyčiau nebuvo ko, nors tai netiesa. Knygas gi skaičiau-skaičiau (kaip gi aš be jų) Filmus žiūrėjau? Bent keletą taip. Ir nieko nepasidalinau su jumis. (T-T) Ar mano knygų  lentyna pasipildė? Ar dar nenuvažiavo stogas? Kaip laikausi? Dirbu o gal vėl laisvo oro direktorė esu? Kokie planai vasarai???? Todėl ir pavadinau šį postą Apie viską po truputį, bet kartu apie nieką.  Nes realiai naujienų gal ir ne tiek daug, kaip ir tos mano gyvenimiškos filosofijos (matyt išsisėmė), tačiau noriu palikti žymę kad dar gyva ir kartu spirti sau į minkštąją,kad susiimčiau. 

Taigi pradėkime nuo pradžių. Apie knygas  ir filmus, būtinai pasidalinsiu, kiek vėliau (kadangi turiu laisvo laiko limitą). Leidau sau nusipirkti keletą knygų. Visos jos fantastikos žanro (kaip nekeista) ir iš serijų, kurias turiu nuo paauglystės, tik nebaigtos skaityti. 
 Tai Charlaine Harris - "Nei gyvas nei miręs" - 12 Sukės Stehaus knyga. Tiesą sakant, laikui einant ketinu įsigyti visas 13 šios serijos knygų. Kodėl perku,  jeigu bibliotekose jos dulka lentynose? Labai bjauri situacija. Bibliotekoje yra nuo 1-10 knygos, 11 nėra, 12 yra o 13 nėra. Ir aiškus variantas kad jų ir nebus, ypač  13 kadangi pati ieškau nusipirkti, bet  niekas nenori parduoti. ;( Doh (kaip Houmeris  mėgsta sakyti :P) Dar vienas pliusas dėl pirkimo -  neįsivaizduojat su kokiu pasimėgavimu skaičiau tas knygas. 1 knyga ~5h skaitymo. (Gal lėtokai gal ne, nebesigilinu) Be to kainavo su siuntimu  berods 5 eurai. Iš bibliotekos jos nedings, bet savo turėti tai savo. . Taigi klausimas jums , gal kas  turit ar žinote kas turi ir nori parduoti 13  knygą? *labai viltingos akys* Anyone? Okay. T-T

Kitos dvi knygos iš serijos "Puolęs Angelas" parašytos Becca's Fitzpatrick. Sakiau sau, kad perskaitysiu tas knygas, vardan praeities. O kokia situacija dėl jų bibliotekose nežinau. Neatkreipiau dėmesio. Ar brangiai atsiėjo knygos? Ne. Stengiuosi taupyt  (arba tokia deduosi... iš tiesų tai kaip ir kiekvienoje šeimoje, pinigus suvalgo mokesčiai ir maistas...) todėl visas knygas perku sena.lt . Todėl už šias 2 knygas atsiėjo man su siuntimu 6 eurai. Manau pirkau tikrai pigiai. :) 
Kitas klausimas  kada jas perskaitysiu. Vat čia tai klausimas be atsakymo :D Kodėl?  Stogas nenuvažiavo, bent jau ne nuo neturėjimo ką veikti. Nežinau net kaip pasakyti, turiu darbą. O plačiau  tai... Esu siuvėja dirbanti baldų gamybos įmonėje. Kaip sekasi ? Žiauru T_T. Liepkit žmogui nemokančiam piešti tapyti tai man kažkas panašaus. Tikiuosi prasilaužti. Nėra taip baisiai, suprasti supranti bet ne visada išeina, tad kaip ten sako "Per kančias į žvaigždes". Sukandi dantis ir eini į priekį. Sakau vis geriau nei nieko. Darbas  pamaininis. Vieną savaitę nuo 6 iki 14h. Kitą savaitę nuo 14h iki 22h. Kada geriau? Nėra skirtumo, nebent gražiomis dienomis tai tada geriau dirbti ryte.
Turiu kas po darbo palaiko kompaniją man, paguodžia, kartu pabūna.  Padrasko nervus. Galvojat kad jau vaikiną susiradau? Cha! Vot ir ne. Muhaha.
Rainė<3 Mamytės kopiją, iš dalies.
Fliora <3 Spėju tėvelio kopija.


Mano dvi pabaisiukės iš sodo apsigyveno su manimi <3 Su mama apsitarėmė kad pavasarį bus daug vaikučių (gi abidvi mergytės), todėl pasiėmiau į namus. Keisčiausia, kad visi tiek priešiniesi kad jas priimčiau, (kai sužinojo apie jas po mėnesio joms apsigyvenus pas mane) pradėjo sakyti kad labai protingai padariau (tėčio žodžiai), o  močiutė vis dar paburba, bet pati supranta kad jos prablaško mane nuo visų rūpesčių.
Džiaugiuosi,kad mergytės pirmąją dieną sužinojo kur tualetas. Drąsiausia Rainė pasinaudojo, Fliora iš paskos, tačiau skirtumas toks kad su Raine dar reikėjo padirbėti, nes ne visada tualetas tas būdavo. O vat Fliora tvarkinga mergaitė,nesvarbu kur padėčiau tualetą visą laiką eis į dėžutę. Ar mergaitės neliūdėjo? Nekniaukė kai parsivežiau? Kaip parsigabenau? 
Važiavau į sodą 2 kartus. Pirmiausia važiavo Fliora, po to Rainė. Teko pakovoti kol įdėjau į tašę jas. Privalumas tas, kad nuo pat gimimo jos kartu, kartu valgydavo, kartu  sode žaisdavo, lakstydavo. Nesipeša, žinot kaip kitos katės pyksta šnypščia viena ant kitos.   Vien dėlto manau kad net jeigu kartais per daug miega (gi dirbu~8h), joms nėra liūdna.  Gi turi vieną kitą. Su vandeniu tenka draugauti nenoriai, 2 kartą maudyti išėjo lengviau nei 1-jį. Ką čia dar papasakoti iš jų  gyvenimo ypatumų? Mėgsta padekoruoti namus. Mano girliandą krito žemyn, kaip ir kėdė vieną naktį. Ar šiaip dovanų popierius sudraskytas. :D Prisijuokti galima kai jos siunta. Pvz  vakar skraidė ore tiesiog. :D
Rainė 

Manau patapo naminukėmis mergaitės. Kartais  pasvarstau ar jos norėtų grįžti į lauką. Vieną vakarą,kai dirbau popietinėj pamainoje (kaip šią savaitę), 22h grįžus  namo, pradarius duris Rainė pasileido pro duris. O aš iš paskos. Jos tai nežino kiek čia patinų laukiančių "šviežienos". Gerai, jog laiptinės durys uždarytos buvos,kitaip gaudyti būtų tekę kaip vėją laukuose.
Svarstau galimybė joms po sterilizacijos vasaros atostogų į sodą nuvežti. Bet čia daug klaustukų, nes vis gi dirbsiu. O ir laiko važinėtis neturėsiu kiekvieną valandą. Net jeigu ir vaikų nebegalės turėti, tai nereiškia kad patinai ant jų nelips. Dar nuskriaus. 
Daug vargo, ane? Na bet gi niekada  niekas nevyksta taip kaip norime. Dar kitas niuansas - Rainė mėgsta atsigulti ant nugaros ir prašyti kad paglostyčiau pilvą (visai kaip Lora), Fliorai patinka gulėti ant manęs . Jeigu guliu šonu - ant peties jeigu ant nugaros - tai ant pilvo. Rainė ta kuri laižo rankas ir švelniai kanda. (dar nesuvokiau kodėl taip daro...O.O)  Meilė raišteliams esti ypač kai einu į darbą rišuosi batraiščius tai tenka kovoti, kad atiduotų :D Geriausias variantas turint dvi kates yra arba leisti joms miegoti lovoje arba ne. Jeigu jau leidžiate, tai vietos turi pakakti ir jums ir katėms. Buvo ir man keletą naktų,kai miegojom ant išskleistos sofos, tai pilnai tilpome visos. 


Tilpau ir aš, ir abi katės.

 Tačiau teko grįžti į siauresnę lovą prie sienos, kadangi manojo sofa yra prie lango. O mergaitėms palieku naktį pravertas užuolaidas, kad naktis ramesnė būtų ir jeigu jos norėtų naktį "paveizėti" kas vyksta už lango. Tai  trumpai sakant, kad neliptų ant galvos. :D Dar tik 3 mėnuo kartu, tikiu kad bus dar daug netikėtumų. :) 


Iš pasivaikščiojimo ^-^



Kaip Lora? Nepavydi? Na ji užuodžia kvapą kačių ant manęs,bet.. Gal kiek ir pavydi ar pyksta, tačiau žinau jos silpnąją vietą. Lau-kas. ^-^ Muhaha !!
Manau tas išvedimas atsiperka. :) 





O dėl  vasaros planų...  Kaip sodininke turiu daugybę. Ir išduoti nenoriu, nes nežinau kaip viskas seksis. O šiaip norėčiau šiemet nuvažiuoti prie jūros, bent vienai dienai. Taip pat aplankyti senelio kapą, esantį Klaipėdoje (na prie Klaipėdos)... Sakysite per mažai nori. Kitų norų garsiai nesakysiu :P 


Tai tiek šiam kartui. 
Laukite tolesnių naujienų! :P 

Tenshi.<3 
 

 

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Sakuraco skanumynai iš japonijos < 3

Grožio peilis (2003 - 2010 m.)

Diana Wynne Jones - Keliaujanti Hauo Pilis