Liuciferis / Velnias Korėjietiškai


Visai atsitiktinai visagalėje Youtube, vienoje paskyroje (kbsworld) radau neblogą asortimentą Korėjiečių darbų, laidų, pasirodymų ir tai kas mane labiausiai intriguoja - Dramų, kitaip sakant, serialų.  

Akys užkliuvo už įdomaus pavadinimo ( deja, pastaruoju metu negaliu žiūrėti Amerikiečių leidžiamo "Lucifer", tai šis pasirodė gan neblogas pakaitalas) "The Lucifer" arba kitur dar vadinamas "The Devil"

Pirmasis įspūdis? Maniau bus kažkas antgamtiško, kaip Amerikiečių seriale, tačiau viskas yra kiek kitaip. Nėra besiplaikstančių plunksnų ar raudonų velniškų akių, tik gražūs veidai, intrigos ir nedidelės meilės užuomazgos pasibaigusios... 

Režisierius : Park Chan - Hong
Parašė :  Kim Ji-Woo
Serijos : 20
Išleidimo metai : 21 Kovo iki Gegužės 24 , 2007 metais
Kalba : Korėjiečių
Šalis :  Pietų Korėja 


Siužetas : 
Tai istorija apie du vyrus, kuriems buvo lemta susitikti vienas kitą per tragišką incidentą, kuris įvyko kai šie buvo jauni, bei moterį,  turinčią psichines galias . Kovodami tarpusavyje veikėjai bando atskleisti tiesą. Tai drama kurioje mėginama surasti atsakymus į klausimus kas yra bloga ar gerą, ir kaip gera ar bloga ateitis suformuojama. 
 Žmogžudystės atvejis, kuris prasideda vienos mergaitės pėdsakais, išlieka tyrėjų širdyse, tačiau yra visiškai ignoruojamas ir byla greitai uždaromas, dėl mergaitės absurdiškų parodymų. 
Po 12-metų detektyvas Kanas O-Soo (vaidina Um Tae-Woong) gauna Taro kortą reiškiančią "nuosprendis" ir laišką. Prasideda žiaurus žaidimas, tarp kaltininko ir nukentėjusio, kuris prasidėjo kaip akivaizdus incidentas prieš 12 metų, tačiau greitai perauga į didelę tragediją ir paslaptingus liudytojus. 


Pagrindinius vaidmenis atliko : 

Detektyvo Kang Oh-Soo vaidmenį atliko Uhm Tae-Woong



Merginą, turinčią psichines galias Seo Hae-In vaidino - Shin Min-A




Advokatą Oh Seung-Ha vaidino Ju Ji-Hoon


Dramos Trileris : 




Serialą pažiūrėti angliškais titrais galite ČIA

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Sakuraco skanumynai iš japonijos < 3

Grožio peilis (2003 - 2010 m.)

Diana Wynne Jones - Keliaujanti Hauo Pilis