Tūnas tamsoje : 3 skyrius

Ho ho ho, sveiki visi, vėlų pirmadienio vakarą!

Jau senokai buvau parsisiuntusi Insidious : Chapter 3  dalį, kuri yra praeitų filmų priešistorė. Linkomanija,net prisikaičiau visokių atsiliepimų (bet kadangi nesprendžiu apie filmą vien iš išvaizdos) pabandžiau pasižiūrėti. 

Pirmosios dvi dalys labai suintrigavo. Manau vienas iš tų paranormalių filmų, kuriuos žiūrint laikas nepraiilgsta. Be to gana gražiai pateiktas "anapusinis" pasaulis,be tų visų žombinių veidų. Aišku, yra tų Jumpscare vietų, kai šokteli kiedėje iš išgąsčio. (atvirai tokio išsireikšimo nežinojau, kol nepaskaičiau "liaudies perlų".)
Kad ir kaip ten bebūtų, 3 dalis labai patiko, tik svarstau ar nesisapnuos košmarai, kadangi galu gale sueiną į vieną viskas. (nesuprantat, ane?) Kartais sapnuoju košmarus, todėl manau kad mano visi matyti siaubingi dalykai, plius stresas priveda prie blogų sapnų. Aišku yra keli kurie kartojasi kiekvienus metus, taip ir nesuprantu aš tos pasamonės ir visų vykstančių reiškinių. O ką pasamonė nori mums pasakyti tais reiškiniais tuo labiau. Nors kvailas smalsumas prives prie . . . Manau kartais reikia pasižiūrėti įvairaus plauko filmų. 


IMDB 6.6/10 (11.235 votes)
Metai: 2015Šalis: JAVŽanras: Siaubo / TrilerisRežisierius: Leigh Whannell Vaidina: Dermot Mulroney, Stefanie Scott, Angus Sampson, Leigh Whannell, Lin Shaye, Tate Berney, Michael Reid MacKay, Steve Coulter
Siužetas:
Prieš penkerius metus niekuo neišsiskirianti Džošo (aktorius Patrick‘as Wilson‘as) ir Renės (akt. Rose Byrne) Lambertų šeima susidūrė su protu nesuvokiamais ir nepaaiškinamais reiškiniais. Jų mažametis sūnus Daltonas, patekęs į komą, tapo tarpininku tarp šio ir anapusinio pasaulių. Pirmoje „Tūnąs tamsoje“ dalyje prasidėję košmarai tęsėsi ir antrame filme po trejų metų.
Trečioji „Tūnąs tamsoje“ dalis supažindins su įvykiais, nutikusiais prieš Lambertų šeimos siaubą. Filmas pasakoja apie antroje dalyje Lambertams atsakymų ieškoti padėjusią mediumę Elizą (aktorė Lin Shaye). Naujausiame pasakojime apie šiurpų anapusinį pasaulį sužinosime, kad Lambertai buvo toli gražu ne pirmieji, kurie kreipėsi į Elizą pagalbos. Su panašiomis problemomis susidūrė ir kita pora, kurių dukrą ėmė persekioti ir kankinti žmogaus protui nesuvokiami reiškiniai. Norėdama padėti anapusinių jėgų persekiojamai paauglei, Eliza pasitelkia savo gebėjimus, kad užmegztų ryšį su mirusiųjų pasauliu. Tik ar tokiais veiksmais ji padės merginai? Gal kaip tik priešingai – įsiutins blogio jėgas?
~ Paimta iš linkomanija.net 

Kažkas panašaus į paranormal activity, bet kiek kitoks žvilgsnis, prie kurio pripratau lengviau nei prie kitų tos pačios temetikos filmų.Manau geroje kompanijoje gražiai susižiūrės filmas :) 

Gero vakaro!

Tenshi.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Sakuraco skanumynai iš japonijos < 3

Grožio peilis (2003 - 2010 m.)

Diana Wynne Jones - Keliaujanti Hauo Pilis