Sekmadienis Be Dievo

Kami-sama no Inai Nichiyōbi.

672292-amazon.co.jp___________________________________________main

 

 

Žanras –Fantastika, antgamtiškas

Režisierius - Yūji Kumazawa

Muzika - Hiromi Mizutani

Studija -   Madhouse

Serijų skaičius -  12

Takeliai :

Atidarymo – Eri Katawamura – Birth

Uždarymo – Mikako Komatsu – Owaranai Melody wo Utaidashimashita

Išleidimo metai – 2013 metų Liepos 6 – Rugsėjo 21 d.

Istorija :

Prieš 15 metų, žmonės nustojo gimti, o žmonių kūnai ėmė irti nepataisomai. Tačiau negyvėliai negalėdavo ramiai mirti, kol jų nepalaidodavo asmenys, vadinami “kapų sergėtojais”. Pasak legendos, tai atsitiko tuo metu, kai Dievas apleido pasaulį. Ai Astin, jaunos kapų sergėtojos, gyvenimas pasikeičia kai į jos kaimelį atvyksta nemirtingasis žudikas vadinamas “Humpnie Hambart” ir nužudo visus išskyrus jaunąją merginą Ai. Neturėdama kur eiti, Ai pasikliauna vyru nužudžiusius visus ir iškeliauja aplink pasaulį atlikti savo kaip “kapų sergėtojos” pareigas bei atrasti priežastį lėmusią tokią pasaulio santvarką.  Keliaujant mergaitė sutinka gerą Hampnie draugą Julie, kapų sergėtoją Scar, paslaptingą vaikiną Alis ir vaiduoklę mergaitę Dee. Deja keliaujančią Ai pasitinka netikėtumai, kurie pasiglemžią Hampnie ir mergina keliauja aplink pasaulį  be jo,  tačiau su geru draugų būriu,  vardan žmonijos gerovės.

 

5x98

 

14a6c16ad06b88518e9f771a9bc592868cKami-sama-no-Inai-Nichiyoubi-02-Large-31kamisama-no-inai-nichiyoubi4Kamisama-no-Inai-Nichiyoubi-Ep-4-Img-0034PdhusCpKami-sama-no-Inai-Nichiyoubi-04

Komentaras :

Pirmoje serijoje, Humpnie labai šaltas Ai atžvilgiu. Tačiau kai pamačiau ~3 serijos, viskas apsiverčia 360 laipsniu kampu ir ašaros užgniaužia viską. Graudu, kad greitai pamėgtas (bene žaviausias veikėjas) pasitraukia iš vaidinimo. Ech.. Humpnie… Animacija kiek neįprasta savo spalvotais vaizdais, labai jau gražiai visur atrodo. Pasaulis, kuris nustojo toliau egzistuoti atrodo labai gražiai. Klausimas jums mielieji :

Mirti ar gyventi?

Geriausi žodžiai – Humpnie Humbert

I want to live.

Turbūt visi griebtumėmės paskutinioji šiaudo.

 

Gero vakaro!

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Sakuraco skanumynai iš japonijos < 3

Grožio peilis (2003 - 2010 m.)

Diana Wynne Jones - Keliaujanti Hauo Pilis